apr 172018
 

Personoplysninger
Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at benytte karins-trimmesalon.dk eller når du booker en tid på karins-trimmesalon.dk accepterer du, at Karins-trimmesalon.dk registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Karins-trimmesalon.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på loppetjansen.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Karins-trimmesalon.dk registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte Karins-trimmesalon.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Karins-trimmesalon.dk benytter cookies, men benyttelsen af Karins-trimmesalon.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

Karins-trimmesalon.dk har dog brug for visse personoplysninger for at du kan booke en tid, sende nyheder og yde andre tjenester til dig. Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

• Booker en tid
• tilmelder dig et nyhedsbrev
• deltager i en konkurrence
• sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
• i øvrigt giver personoplysninger til os via Karins-trimmesalon.dk eller på anden måde.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Karins-trimmesalon.dk behandler person op-lysningerne, herunder at Karins-trimmesalon.dk

• registrerer de personoplysninger, du afgiver
• registrerer oplysninger om de behandlinger din hund får i vores salon

Karins-trimmesalon.dk overdrager, sælger eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Karins-trimmesalon.dk opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne ordne din hund i overensstemmelse med dine ønsker og tidligere behandlinger og for at hjælpe dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med booking.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Du har til enhver tid ret til at

• få oplyst, hvilke personoplysninger, Karins-trimmesalon.dk har registreret om dig
• få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
• få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand
• bede om at få slettet alle personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Karins-trimmesalon.dk tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er

Loppetjansen.dk
Strandvejen 10

5800 Nyborg
CVR. nr.: 30613899

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på info@loppetjansen.dk

Klage over loppetjansen.dk ApS behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk