Ansatte

 

Jeg har nu haft min salon i mange år og jeg har valgt at gå ned i tid. Derfor har jeg ansat nogle andre dygtige hundefrisører i min salon, så jeg stadig har tilbyde at I kan få klippet jeres hund godt og professionelt med foksus på netop jeres hund. 

 

Maja Overgaard

 

Hun er uddannet hunde frisør her hos mig og arbejder i min salon 2 gange om ugen fast Mandag og Tirsdag. Maja har selv en Shih Tzu men elsker alle hunde uanset race. Maja er yngere end mig og derfor kan hun også klippe større hunde end jeg kan. På grund af salonens indretning er kan vi max. klippe hunde på 20-25kg.

Maja Elsker hunde og når du aflevere din hund til Maja er du sikker på at din hund får en god og behagelig behandling.

 

 

 

 

 

Ulla Vilhelmsen

Hun har været ansat i min salon i flere år, hvor hun arbejder ca. 1 gang om måneden. Ulla er uddannet Fysiologisk Hundemassør og har selv en Cavalier King Charles Spaniel som hun går på hunde udstilling med. Ulla er dygtigt og hun er et kendt ansigt i min salon om mandagen. 

Ulla Elsker også alle hunde, men ud over at hun kan klippe så trimmer hun også. Ulla er også yngre end min og kan derfor også klippe/trimme større hunde på  20-25kg

Elever

Min hunde salon er også et uddannelses sted og derfor kan du i perioder møde elever og også bestille elev klipningen som er billigere end normalt.