Uddannelse som hundefrisør

Med speciale i klip af små pelshunde

Du kan nu blive uddannet hundefrisør med speciale i klip af små pelshunde i Karins Trimmesalon, på et 6 ugers kursus med ialt 18 kursusdage

Optagelse på uddannelsen

For at du får mest mulig ud af din uddannelse så er det en fordel for dig at du har erfaring med hunde og gerne også pelspleje.

Vores erfaring er at når man er +30år  så har man en god portion livserfaring som godt i forhold til at skulle starte op selvstændigt.

Vi tilbyder kun uddannelsen til folk som er seriøse og som enten vil være ansat et sted eller hvor man ønsker at drive en selvstændig salon.

For at komme i betraktning til et uddannelsforløb hos os skal du deltage i et af følgende kurser

  1. klippekursus med egen hund af 5 timers varighed (der er 4 andre deltager – også folk som bare vil lære at klippe deres egen hund)
  2. Kursus “Kan jeg blive hundefrisør” 2 timers varighed med egen hund, hvor du er alene med Karin og hvor i vil klippe eller vaske den hund du har med, og i vil snakke omkring uddannelsen.

Prise 1600kr uanset kursus

Ring gerne og snak med min datter Stine Knudsen inden hvis du har spørgsmål – Ring til 65312110

Hvornår kan jeg starte?

Du kan se hvornår jeg udbyder uddannelses pladser her på siden. Når du først er godkendt så vælger vi sammen et start tidspunk og du indbetaler herefter 3000kr også er pladsen reserveret til dig.

Hvem bliver ikke optaget?

Alle der har lysten til at arbejde professionelt med hundefrisør faget – Vores erfaring er at det er en god ide at have haft med hunde at gøre tidligere. 

Før du bliver optaget så skal vi helst have set dig, for at kunne vurdere om du har flair for faget og for at se om kemien passer, så anbefaler vi dig at deltage på et af vores klippekurser (hel dags) eller “kan jeg blive hundefrisør” kursus – Dette kursus er individuelt og kun tiltænkt til dig som ønsker at se og høre mere om faget.

Som helt ung under 30år er det svært at starte op, da du mangler livserfaring og erfaring for at kunne starte op selvstændigt efter 5 uger, så vi vil kun optage elevere med meget stort potentiale der er under 30år.

Jeg bestemmer selv til enhver tid hvem jeg optager på uddannelsen. Der kan være flere årsager, jeg kan vurdere at du ikke har nok erfaring, at der er for mange hunde frisører der hvor du vil starte eller at vores kemien ikke passer sammen.

Der optages ikke ret mange elever – og jeg tilbyder pladserne til dem som jeg vurdere har størst potentiale.

Uddannelsen

Under uddannelsen som hundefrisør med speciale i klip af små pelshunde, vil du lære at klippe og vaske de små pelshunde, Shih Tzu, Coton, Havaneser osv. i Bamseklip, Hvalpeklip samt tætklip.

Du lærer håndteringen af hunden på bordet, kundepleje, anatomi, pelstyper, klippeteknikker, indretning af salon osv.

Prisen for et 6 ugers kursus er 43.000 kr. incl. moms (ex. moms 34.400) Prisen stiger i 2023 til 46.000kr incl. moms ( ex. moms 36.800kr)

Uddannelsen vil foregå i hundesalonen 3 dage dage om ugen – dagen vil som udgangspunkt mandag, tirsdag og torsdag. Der vil være ca. 18 timers undervisning pr. uge og resten af tiden skal bruges hjemme i at øve, lave onlinebooking, lave hjemmeside, forretningsplan, hundesalon og andet så du er klar til at starte op når du er færdig på uddannelsen. Vi anbefaler at du starter op hurtigst muligt efter du er færdig hos os.  


Hvordan foregår uddannelsen som hundefrisør

Der undervises 2 person pr hold 

Karin underviser og klipper enkelte hunde imens at du er i salonen som elev. Du vil derfor få en fornemmelse af hvordan en salon fungere, og du vil blive præsenteret for forskellige hunderacer – alt efter hvad der er af kunder. Du vil også kunne møde andre hundefrisører som er tilknyttet vores salon samt få undervisning af andre hunde frisører på enkelte dage.

Uddannelsen afsluttes med en eksamen som foregår i salonen.

Du vil efter endt uddannelse modtage et uddannelses bevis fra Karins Trimmesalon.

Når uddannelsen starter vil du få lov til at blive medlem af den lukkede side for alle dem som har gennemgået en uddannelse i Karins- Trimmesalon- som er en gruppe hvor i kan få et netværk og hjælp af hinanden.

Du vil blive tilbudt et B2B login til loppetjansen.dk så du kan handle ind til din salon til billige priser, vi forhandler flere mærker som fx. Vivog, K9 shampo, Pure for Pets o.l.

Du skal selv medbringe følgende redskaber: Klippemaskine, skær og sakse. Andet kan lånes i salonen.

Vær opmærksom på at hvis du er venstrehåndet så har jeg har svært ved at undervise dig, da jeg ikke kan vise dig de rigtige greb da jeg selv er højrehåndet. 

Der optages 4-8 elever pr. år og disse pladser vil ligge i starten af året samt i efteråret.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis du har været på kursus (og blevet godkendt) kan du sende en mail til Stine på hundesalon@loppetjansen.dk og så kan i snakke sammen om hvornår du skal have en plads.

Du er altid velkommen til at ringe til Stine hvis du har spørgsmål på 65 31 21 10

Du vil kunne få tilsendt betingelserne omkring uddannelsen på mail.

Planlagte uddannelsesuger

2021 (6 ugers kursus)

Uge 35-40 Fuldt booket

Uge 44-49 Fuldt booket

år 2022

Uge 1-6 2 pladser: 1 ledig plads / 1 plads booket

Uge 9-14 2 pladser: Fuldt booket

Efterår opstart omkring uge 35: Fuldt booket

Efterår opstart omkring uge 44: 1 reseveret plads, 1 ledig plads

Vi forbeholder os ret til at ændringer.