Mine dejlige Shih Tzuer

Jeg har i mange år været opdrætter af Shih Tzu som er en hunderace der virkelig har vundet mit hjerte. Jeg har dem til tider med på arbejde, de synes det er hyggeligt at komme med og så har jeg mulighed for at klippe og soignere deres pels. 

Jeg har tidligere deltaget på hundeudstillinger men det som jeg brænder for er avl og opdræt. Jeg synes det er fantastisk at være med til at opdrætter nogle sunde hunde og samtidigt smukke hunde som kan komme ud til familier i Danmark.

Mit  kennel navn er mooon-Boots og jeg har efter hånden være opdrætter af Shih Tzu i mange år. Jeg har tidligere opdrætter Amerikanske Cocker og jeg blev da også Danmarks meste i denne klipning for mange år siden.

Her på min hjemmesiden vil de se en masse Shih Tzuer og andre små pelshunde, og det er fordi at jeg rigtig glad for de små pelsehunde og i takt med at jeg også er blevet ældre så passe de små hunde rigtig godt til mig. Jeg har altid haft stor interesse for pels hunde og jeg har de sidste 20 år speciliseret mig i netop de små pelshunde. Det er både Coton, Shih Tzu, malteser, Havaneser, Bolonga, Puddel, Yorkshire terrier, Pomeranier, designerhunde og blandinger og mange flere. 

Jeg tør godt sige at jeg elsker pels og hunde. 

I 2003 startede jeg Loppetjansen hvor jeg solgte jeg loppemidler fordi jeg kunne set at der var et stort behov for at kunne købe de rigtige loppemidler til hunde og katte. Jeg kaldte webshoppen Loppetjansen fordi det skulle være nemt og let at handle på siden. Og så skulle varen leveres til mine kunder så de altid havde de produkter som de havde brug for.  Men jeg udvidet hurtigt webshoppen med masser af lækre Shampoo og børster. Fordi jeg synes det er vigtigt at man som hundefrisør kan vejlede sine kunder i at købe de rigtige produkter. Jeg ser ofte i salonen at kunder har købt noget som er helt forkert og som i sidste ende kan være med til at hunden kommer ind og er helt filtret sammen. Og jeg synes det er synd at hunden bliver så filteret da det gør ondt på den. Jeg er derfor glad for at jeg kan hjælpe hunden med en nedklipning, så kan pelsen gro ud igen og man får en frisk start.

Jeg svare også gerne på spørgsmål når du er i salonen med din hund og ellers så er de rigtige dygtige i butikken og webshoppen. Da vi deler vores viden og jeg lære dem om pelspleje.

Herunder et billede af mine Shih Tzu opdræt – skønne hvalpe der er 6 uger.

Mine dejlige shih Tzu hvalpe