Første besøg i min salon

Om karins-trimmesalon

Klar og luftet

Når du kommer med din hund, skal den føres i snor og halsbånd. Hvis det er første gang din hund skal på salon, snakker vi lidt om hvad du forventer, og hvilke muligheder der er for at få din hund gjort så pæn som muligt. Og efter dine ønsker.

  • Du må gerne medbringe et stykke legetøj, hundens egen kurv, tæppe eller lignende, det gør hunden mere tryg mens den er hos os.
  • Derefter aftaler vi hvad tid hunden er færdig og kan hentes igen.
  • Typisk vil en behandling tage mellem 2 og 3 timer.
  • Første gang din hund er på salonen laver vi er journal til den, hvor alle data på dig og hunden bliver indført.
  • Du kan bestille en ny tid til hunden med det samme, vi kan fortælle dig hvor ofte netop din hund har brug for at blive klippet eller trimmet.

Mere om mig

Jeg startede i 1973 min 2 et halvt årige uddannelse som hundefrisør igennem LHS (landsforeningen for hundesorignering Danmark) hos Birthe Hansen, Kennel Bardo i Marslev på Fyn. Og har nu således mere end 40 års erfaring som professionel hundefrisør.

Jeg holder hele tiden min uddannelse opdateret, med kurser, udstillinger osv. således at mine kunder altid får den bedste vejledning og behandling.

Jeg ved at for mange mennesker er deres hund deres kæreste eje, og derfor er der her hos os, altid sat god tid af til din hund.  Vi ser en stor ære i at opfylde vore kunders behov med et tilfredsstillende resultat. Og vi prøver altid at  tage hensyn til både dit og hundens særlige behov og ønsker.

Derfor er det også kun uddannet fagpersonale der tager sig af din hund, når den er på salonen.

Fra 5 timers klippe kursus