Første besøg i min salon

Om karins-trimmesalon

Klar og luftet

Når du kommer med din hund, skal den føres i snor og halsbånd. Hvis det er første gang din hund skal på salon, snakker vi lidt om hvad du forventer, og hvilke muligheder der er for at få din hund gjort så pæn som muligt. Og efter dine ønsker.

  • Du må gerne medbringe et stykke legetøj, hundens egen kurv, tæppe eller lignende, det gør hunden mere tryg mens den er hos os.
  • Derefter aftaler vi hvad tid hunden er færdig og kan hentes igen.
  • Typisk vil en behandling tage mellem 2 og 3 timer.
  • Første gang din hund er på salonen laver vi er journal til den, hvor alle data på dig og hunden bliver indført.
  • Du kan bestille en ny tid til hunden med det samme, vi kan fortælle dig hvor ofte netop din hund har brug for at blive klippet eller trimmet.

Mere om mig- Karin Hundefrisør

Jeg startede i 1973 min 2 et halvt årige uddannelse som hundefrisør igennem LHS (landsforeningen for hundesorignering Danmark) hos Birthe Hansen, Kennel Bardo i Marslev på Fyn. Og har nu således mere end 40 års erfaring som professionel hundefrisør.

Jeg holder hele tiden min uddannelse opdateret, med kurser, udstillinger osv. således at mine kunder altid får den bedste vejledning og behandling.

Jeg ved at for mange mennesker er deres hund deres kæreste eje, og derfor er der her hos os, altid sat god tid af til din hund.  Vi ser en stor ære i at opfylde vore kunders behov med et tilfredsstillende resultat. Og vi prøver altid at  tage hensyn til både dit og hundens særlige behov og ønsker.

Derfor er det også kun uddannet fagpersonale der tager sig af din hund, når den er på salonen.

Fra 5 timers klippe kursus

Mere om mig- Sofie Hundefrisør

Jeg har i mange år vidst at jeg ville være hundefrisør. Jeg har derfor i mange år arbejdet på forskellige hundesaloner på Fyn.

I 2023 fik jeg så endelig min uddannelse, hvilket jeg er rigtig glad og stolt af. Jeg er uddannet i Karins Trimmesalon.

Jeg elsker hunde og det er vigtigt for at mig, både hund og ejer føler sig godt tilpas når man er på salonen hos mig.

Når du kommer med din hund, så snakker vi om hvad dine forventninger er- og hvis din hund er vant til at komme på salonen. Så har vi en professionel journal på din hund så vi altid ved hvordan den blev klippet sidst.

Har du lyst til at få din hund klippet af mig, så skal du bare vælge Sofie når du booker i vores online system.

Jeg glæder til mig at møde din hund og dig