Velkommen til Karins trimmesalonen

Sådan får du og din hund den bedste oplevelse på salonen

I min salon så er der kun få hunde af gangen og dette er med til at give mig ro til netop din hund, hvilket er med til at give din hund den bedste oplevelse. 

De fleste hunde kan godt være lidt nervøse, når de kommer ind i salonen, det skyldes dufte og lyde fra andre hunde, som kan gøre hunden lidt urolig og usikker.

Hvis du ved at din hund stresser så kan det være en god ide at give den et naturlig afslappende produkt kort tid inden besøget. Det kunne være Pure Calm Paste som vi sælger i butikken og som jeg har god erfaring med.

Du må prøve selv at vise din hund at det er ok, og du ikke er nervøs. Prøv så vidt muligt at forlade hunden ret hurtigt, og uden for meget farvel. Det gør hunden nervøs og urolig hvis du bliver for længe, da den opfatter det som om du er bange.

Det er bedst for din hund hvis den ikke lige har fået mad, da dette kan gøre at den følger sig oppustet og måske kan have svært ved at holde sig i 2 timer. har brug for en gå tur. 

Vask og massage sætter også ekstra gang i maven og derfor bør man også holde igen med foder før et besøg. 

Når din hund er hos mig i salonen så foregår alting i en rolig og afslappende atmosfære. Du må gerne medbringe et kødben eller et stykke legetøj som din hund kan få når den er færdig med sin behandling. De fleste hunde elsker nemlig at ligge lidt i ro og nyde et godt kødben eller ynglingslegetøj efter en behandling.

Hos mig snakker vi altid om hvad du forventer af klipningen og hvilken muligheder der er for netop din hund. Jeg skriver journal over din hund da dette gør det nemt for dig og mig at juster dine ønsker eller hvis din hund har specielle behov.

Jeg anbefaler at din hund har en forsikring da hunden er i salonen på ejers ansvar.

 

Book tid i dag Klik her